12:36
Творчий звіт Борзнянського районного Будинку дитячої та юанцької творчості

18 травня в районному Будинку культури пройшов щорічний творчий звіт Борзнянського районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Традиційно заклад позашкільної освіти прозвітувався перед батьками та громадськістю про проведену роботу за 2017-2018 навчальний рік. Борзнянський районний Будинок дитячої та юнацької творчості існує для того, аби кожна дитина мала змогу проявити свої творчі здібності. Бо це - не тільки запорука успіху окремої людини у житті, а й безумовний фактор майбутнього успіху нашої України. 
Кредо закладу: «Неталановитих дітей не буває!»
Глядачі отримали задоволення від яскравих виступів вокалістів, читців та хореографічних номерів, від виставки декоративно-прикладного мистецтва. У 2017/2018 навчальному році вихованці гуртків науково-технічного, туристсько-краєзнавчого, суспільно-гуманітарного, декоративно-прикладного та художньо-естетичного напрямків здобули перемоги у Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах, виставках, фестивалях, акціях, експедиціях. 
З вітальним словом до віх присутніх звернулася завідувач сектору освіти райдержадміністрації Ірина Кошленко і вручила грамоти управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Переглядів: 187 | Додав: оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar